Interim Professionals voor bouw, infra en industrie

TechConsult heeft ruim 15 jaar ervaring met het ondersteunen van opdrachtgevers in de branches bouw, infrastructuur en industrie met specialistische, technische expertise. Onze opdrachtgevers zijn zowel publieke als private organisaties. Wij dragen kennis en kwaliteit bij vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie- en beheerfase. Wij leveren adviserend, uitvoerend en oplossend vermogen.

Bouw

De markt Bouw omvat de woning-, utiliteits- en industriebouw en dan zowel (her)ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie als onderhoud. Onze opdrachtgevers in de bouwkunde zijn projectontwikkelaars, projectmanagementbureaus, architecten- en ingenieursbureaus, constructiebureaus, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentes en architectenbureaus.

Infra

De markt Infra omvat de algemene GWW, beton- en waterbouw, ondergrondse infrastructuur, verkeerstechniek, stedenbouwkunde, milieu- en cultuurtechniek. Onze opdrachtgevers in de Weg- & Waterbouwkunde zijn (rijks-) overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemingsbedrijven.

Industrie

De markt Industrie richt zich op de disciplines werktuigbouw, elektrotechniek en installatietechniek. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de (petro-)chemie, energie, staalproductie, offshore en maritiem en zijn productiebedrijven, ingenieurs- en adviesbureaus, aannemingsbedrijven en toeleveranciers.

Technical Interim Recruiters & Talent Sourcers

De technische sector innoveert continu en TechConsult innoveert mee. Think different, think TechConsult! Om opdrachtgevers van juiste adviseurs te kunnen voorzien is TechConsult dagelijks aan de slag met talent management recruitment ofwel het lokaliseren, in contact komen en binden van nieuw talent opdat we onze opdrachtgevers van de juiste capaciteitsoplossingen kunnen voorzien.